Fotografen
Informatie voor professionele fotografen met interesse in samenwerking

Voor mijn creatieve, digitale werk zoek ik graag de samenwerking met professionele (sport-) fotografen. Zij zijn namelijk als geen ander in staat om actie of emotie vast te leggen. Alleen zo kan ik tot de mooiste eindresultaten komen. Samen delen we in de opbrengst, maar ook samen steunen we financieel enkele goede doelen. Heb je ook interesse in samenwerking? Lees dan gauw verder!


Wijze van samenwerking

Het idee van onze samenwerking is dat we een situatie creëren waar iedereen blij van wordt. Dat begint natuurlijk met plezier in ons eigen werk; we willen vooral mooie platen schieten, creatief werk maken, trouwe fans verrassen, en goede doelen steunen.

De fotografen selecteren hun mooiste foto’s en stellen deze – gratis – beschikbaar. Vervolgens ga ik ermee aan de slag, om mijn creativiteit erop los te laten. Het resultaat komt op deze website en kan worden besteld; er zijn onbeperkte oplagen, gelimiteerde oplagen, en er is uniek maatwerk. De opbrengsten delen de fotografen en ik met enkele goede doelen.

Donaties goede doelen

HersenStrijd Fonds

De opbrengst van creatief werk met foto’s van George Deswijzen als basis, gaat voor een deel naar het HersenStrijd Fonds; lees meer hierover op de pagina van George.

Fonds Gehandicaptensport

De opbrengst van creatief werk met foto’s van Huub Keulers als basis, gaat voor een deel naar het Fonds Gehandicaptensport; lees meer hierover op de pagina van Huub.

Ook samenwerken?

Ben je professioneel sportfotograaf, lijkt het je leuk samen te werken, deel je graag in de opbrengst, en ondersteun je ook mee enkele goede doelen? Vul dan onderstaand formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!