Specials & maatwerk
Exclusieve wandbekleding, fotobehang, glaswanden en andere originele producten

Standaard drukwerk aanbieden is eenvoudig. Maar wat als je op zoek bent naar een afwijkend materiaal of formaat? Als je een unieke vormgeving aan de muur wilt hangen? Creatieve oplossingen zijn vaak lastig te produceren. Ik ga deze uitdaging niet uit de weg, en grijp deze met beide handen aan. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit, dat is waar het om gaat.


Exclusieve wandbekleding en fotobehang

Stel, je betrekt een nieuw kantoor. Maar de inrichting is nog wat kaal. Eigenlijk ben je op zoek naar een unieke manier om je wanden te bekleden. Bijvoorbeeld met fotobehang op de muren van vergaderruimtes of wachtkamers. Dat zou dat er zo uit kunnen zien.

Originele glaswanden en acrylglas

Of stel, je hebt kantoor- en vergaderruimtes met glaswanden die net iets te weinig privacy bieden. Maar volledig afplakken is eigenlijk geen optie. Dan is een originele print een prachtige oplossing.

Unieke overige producten

Of stel, je verliest een dierbaar persoon. Je vader, je moeder, je broer of zus, je partner. Of je beste vriend. Hoe zou het zijn om dan een uniek digitaal schilderij van deze persoon aan de muur te hangen? Net iets anders dan een foto, en heel mooi om elke dag even naar te kijken.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een van de mogelijkheden? Of heb je zelf een idee, waarvan je jezelf afvraagt of het te realiseren is? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier; ik ga graag met je aan de slag om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!